Geachte gast,
Alle gerechten zijn dagvers.
Hierdoor kan enige variatie in het onderstaande menu ontstaan.
Wij informeren u graag op de dag zelf.
Fine dine…
Wij serveren meerdere, iets kleinere gerechtje, gepresenteerd als een schilderijtje.
Vakkundig bereidt, met de meest verse ingredienten.
Hierdoor zal de beleving alleen nog maar toenemen.
Dit is dus niet te vergelijken met het traditionele ‘vóór-, hoofd- en nagerecht’.
Ga dus gerust voor méér gangen en dus méér beleving.
Al dan niet gecomplimenteerd door onze mooie wijnen.
… en duurzaam
Wij streven er naar om 100% duurzaam te koken.
Dus zoveel mogelijk verse biologische streekproducten
en zo weinig mogelijk voedselverspilling.
Verser en ambachtelijker dan dit kan het niet zijn.
Met vriendelijke groet,
Chefkok Carsten Röbling
Diner
Chefs menu van chef kok Carsten Röbling
per 23 maart 2023
Amuse
Een presentje van Carsten
Gang 1
Burrarta
Grapefruit | Avocado | Gerookte amandel
Gang 2
Wilde Zeebaars
Koolrabi | Kapperappel | Citroenmelisse
Gang 3
Kalfslende
Polenta | Bospeen | Ossestaartjus
Gang 4
Kazen van L’ Amuse
Duindoorn compote
Gang 5
Vanille Pana cotta
Rabarber | Kaneelcracker
*
Diner
5-gangen Chef’s menu 65 euro
4-gangen Chef’s menu 55 euro
*
Wij houden graag rekening met uw wensen of allergieën
Schroomt u niet om dit met ons te bespreken
Lunch
Twee-gangen Chef’s Menu 29.50 euro
Een dagvers lunchmenu van Chefkok Carsten Röbling
12-uurtje Aan het Bosch 15 euro
Holtkamp kroket met brood | Brioche met Truffel-eiersalade | Soepje
Chef’s salade 19,50 euro
Wisselende dagverse salade van seizoensproducten
Twee Holtkamp kroketten 8 euro
Op bruin of wit brood
Pompoensoep 7 euro
Met Geitenkaas | Pompoenpitten
Kazen 15 euro
4 kazen van Fromagerie L’ Amuse
Chef’s dessert 15 euro
Een wisselend dessert van de Chef