Geachte gast,
Alle gerechten zijn dagvers.
Hierdoor kan enige variatie in het onderstaande menu ontstaan.
Wij informeren u graag op de dag zelf.

 

Wij koken ‘Nouvelle Cuisine’…
Nouvelle cuisine betekent verfijnde gerechten gepresenteerd als een schilderijtje.

Hierdoor zal de beleving alleen nog maar toenemen. Klassiek met een modern tintje.
Ga dus gerust voor méér gangen en dus méér beleving.
Al dan niet gecomplimenteerd door onze mooie wijnen.

… en duurzaam
Wij streven er naar om 100% duurzaam te koken.
Dus zoveel mogelijk verse biologische streekproducten,
veel vegetarische gerechten en zo weinig mogelijk voedselverspilling.
Verser en ambachtelijker dan dit kan het niet zijn.

Met vriendelijke groet, 
Natasja Wensink
Chef kok

 

Diner

Chefs menu van chef kok Natasja Wensink

 

 

Amuse
Een presentje van Natasja

 

Gang 1
Kalf & Tonijn
Zacht gegaard kalfsvlees | Tonijntartaar | Schuim van dragon

 

Gang 2

Burrata
Gemarineerde watermeloen | Cherry tomaatjes | Basilicum olie

 

Gang 3

Runderfilet & Rendang
Prakaardappel | Jus van citroenblad en Lambokpeper

 

Gang 4

4 soorten kaas van Bourgondisch Lifestyle, en/óf

 

Gang 5

Citroentaartje
Koffie structuren | Citrusfruit | Lemon Curd | Krokantje van Haagse hopjes




*

Diner
5-gangen Chef’s menu 55 euro
4-gangen Chef’s menu 49 euro

*

 

Wij houden graag rekening met uw wensen of allergieën
Schroomt u niet om dit met ons te bespreken

 



Lunch

 

Twee-gangen Chef’s Menu   27.50 euro
Een dagvers lunchmenu van Chefkok Natasja Wensink


12-uurtje Aan het Bosch  
11,50 euro
Holtkamp kroket met brood | Brioche met Truffel-eiersalade | Soepje


Twee Holtkamp kroketten  
8 euro
Op bruin of wit brood


Pompoensoep  
7 euro
Met Geitenkaas | Pompoenpitten


Kazen  
12 euro
 4 kazen van de kaasrijpers van Bourgondisch Lifestyle


Chef’s dessert  
12 euro
Een wisselend dessert van Chefkok Natasja Wensink

 

Wij houden graag rekening met uw wensen of allergieën
Schroomt u niet om dit met ons te bespreken