Geachte gast,
Alle gerechten zijn dagvers.
Hierdoor kan enige variatie in het onderstaande menu ontstaan.
Wij informeren u graag op de dag zelf.

 

Fine dine…
Wij serveren meerdere, iets kleinere gerechtje, gepresenteerd als een schilderijtje.
Vakkundig bereidt, met de meest verse ingredienten.
Hierdoor zal de beleving alleen nog maar toenemen.
Dit is dus niet te vergelijken met het traditionele ‘vóór-, hoofd- en nagerecht’. 
Ga dus gerust voor méér gangen en dus méér beleving.
Al dan niet gecomplimenteerd door onze mooie wijnen.

 

… en duurzaam
Wij streven er naar om 100% duurzaam te koken.
Dus zoveel mogelijk verse biologische streekproducten 
en zo weinig mogelijk voedselverspilling.
Verser en ambachtelijker dan dit kan het niet zijn.

Met vriendelijke groet, 
Chefkok Carsten Röbling

 

 

 

 

Diner

Chefs menu van chef kok Carsten Röbling
per 23 maart 2023

 

Amuse
Een presentje van Carsten

 

Gang 1
Burrarta
Grapefruit | Avocado | Gerookte amandel

 

Gang 2
Wilde Zeebaars
Koolrabi | Kapperappel | Citroenmelisse

 

Gang 3
Kalfslende
Polenta | Bospeen | Ossestaartjus

 

Gang 4
Kazen van L’ Amuse
Duindoorn compote

 

Gang 5
Vanille Pana cotta
Rabarber | Kaneelcracker



*

Diner
5-gangen Chef’s menu 65 euro
4-gangen Chef’s menu 55 euro

*

 

Wij houden graag rekening met uw wensen of allergieën
Schroomt u niet om dit met ons te bespreken

 

 

Lunch

 

Twee-gangen Chef’s Menu   29.50 euro
Een dagvers lunchmenu van Chefkok Carsten Röbling

12-uurtje Aan het Bosch   15 euro
Holtkamp kroket met brood | Brioche met Truffel-eiersalade | Soepje

Chef’s salade   19,50 euro
Wisselende dagverse salade van seizoensproducten


Twee Holtkamp kroketten   
8 euro
Op bruin of wit brood

Pompoensoep   7 euro
Met Geitenkaas | Pompoenpitten


Kazen   
15 euro
 4 kazen van Fromagerie L’ Amuse


Chef’s dessert   
15 euro
Een wisselend dessert van de Chef