Tafel reserveren Menukaart

 

Restaurant Aan het Bosch is gelegen in boutique hotel Huize Koningsbosch.

Gebouwd in 1932 naar ontwerp van architect Den Tex, die samen met tijdgenoot Berlage in Amsterdam destijds veel bekende gebouwen ontworpen heeft.

Aan de ligging is ook de naam van het restaurant ‘Aan het Bosch’ ontleend. 

Het ligt namelijk aan de rand van het Noord-Hollands duinreservaat. 

 

Van 1932 tot 2014 heeft het gebouw dienst gedaan als allereerste jeugdherberg van Nederland.

Tijdens een ingrijpende renovatie, die geduurd heeft tot mei 2015, heeft het gebouw een totale metamorphose ondergaan.

Sindsdien is het een stijlvol en eigentijds ingericht boutique hotel en restaurant, waar kwaliteit, comfort en gastvrijheid de boventoon voert.

 

Chef-kok Natasja Wensink

Chef kok Natasja Wensink heeft aan de basis gestaan van de opening van het restaurant. Vanaf dat moment kookt zij samen met haar team de sterren van de hemel. 

Natasja heeft gewerkt met de beste top koks van Nederland.
Zij is lid geweest van het Nederlandse Koks-wedstrijdteam.

Hier heeft zij haar stijl en het beheersen van alle facetten van het koken verfijnd.

 

Haar stijl is klassiek Frans, met een moderne twist. Smaken binnen één gerecht complimenteren elkaar en Natasja zorgt altijd voor een verfijnde smaakopbouw tussen de gangen.

Hiervoor maakt zij alleen gebruik van verse seizoensproducten van lokale toeleveranciers.

 

Niet alleen een feestje in de mond, maar ook een feest om naar te kijken. 

Zij doet er alles aan om de culinaire beleving onvergetelijk te laten zijn.

 

Voor de echte levensgenieter schenken wij bij de gerechten van Natasja een bijpassende wijn die de smaakbeleving van het gerecht alleen nog maar versterkt.

 

Wij wensen u een gezellige avond,

 

 

Saskia Geraeds & Rob Redmeijer