Tafel reserveren Menukaart & foto’s van gerechten

 

Welkom in restaurant Aan het Bosch,

 

De oorsprong

Restaurant Aan het Bosch maakt onderdeel uit van het vier-sterren boutique hotel Huize Koningsbosch.

Gebouwd in 1932 naar ontwerp van architect Den Tex, die samen met tijdgenoot Berlage in Amsterdam destijds veel bekende gebouwen ontworpen heeft.

Aan de ligging is ook de naam van het restaurant ‘Aan het Bosch’ ontleend. 

Het ligt namelijk aan de rand van het Noord-Hollands duinreservaat.

 

 

Van 1932 tot 2014 heeft het gebouw dienst gedaan als allereerste jeugdherberg van Nederland.

Tijdens een ingrijpende renovatie, die geduurd heeft tot mei 2015, heeft het gebouw een totale metamorphose ondergaan.

Sindsdien is het een stijlvol en eigentijds ingericht boutique hotel en restaurant, waar kwaliteit, comfort en gastvrijheid de boventoon voert.

 

 

 

De Chef kok

Chef kok Natasja Wensink staat nog steeds aan de basis van het succes van het restaurant. Vanaf het begin kookt zij samen met haar team de sterren van de hemel. 

 

Natasja heeft gewerkt met de beste top koks van Nederland en ze is lid geweest van het Nederlandse Koks-wedstrijdteam.

Hier heeft ze haar stijl en het beheersen van alle facetten van het koken verfijnd. Haar vak-vrouw-schap en veelzijdigheid kunt u proeven.

 

 

 

 

De stijl

Natasja; “Mijn stijl en grote voorbeeld is de klassieke Franse keuken. Maar dan wel met mijn eigen moderne twist. Ik zorg er voor dat smaken binnen één gerecht elkaar versterken. Ook vind ik een mooie opbouw van smaken naar een volgende gang erg belangrijk.

In de bereiding maak ik alleen gebruik van verse seizoensproducten van lokale toeleveranciers.

Met het hele team zijn we dagen bezig om ook de presentatie er fantastisch uit te laten zien.

Mijn gerechten zijn dus niet alleen een feestje voor de mond, maar ook een feest om naar te kijken. 

We hebben een open keuken zodat u kunt zien hoe uw diner bereid wordt. Ik nodig u uit om een ‘kijkje in mijn keuken te nemen’… Ik hoor dan meteen graag wat u van mijn gerechten vind“.

 

.

 

Het restaurant

Het restaurant wordt ook wel ‘de haardzaal’ genoemd vanwege de grote originele haard in het midden. De architectonische nissen maken van elke tafel een fijne plek om te genieten.

 

We zien er naar uit u te mogen verwelkomen.
Namens ons hele team en natuurlijk ook namens Chef Natasja wensen wij u alvast een hele smakelijke en gezellige avond. 


Met warme groet,

 

 

Saskia Geraeds & Rob Redmeijer