pay-off-chef-kok
Een tafel reserveren 
De keuken geopend voor:
Lunch: di. t/m zo. vanaf 12.00 uur – 16.00 uur voor
Diner: wo. t/m zat. van 18.00 – 21.00 voor

Groepen vanaf 12 personen kunnen op aanvraag 7 dagen per week bij ons terecht

Evenementen kalender  Liefhebbersmenu 

pay-off-dinerkaart

 

 Aan u de keuze hoeveel gangen u wenst. Alle combinaties zijn mogelijk.
Qua hoeveelheid is gang 1, 2 + 3 te vergelijken met een voor- + hoofdgerecht

Gang 1
9,00 euro

Steak tartaar | Truffelmayonaise
Rauwe tonijn | Papadum | Wasabi mayonaise
Terrine eend | Brioche brood
Krokant filodeeg | Aubergine | Kikkererwten | Tomaat 
Pastrami van hert | Pompoen | Zwarte pepermayonaise

Gang 2
9,00 euro

Kreeftenbisque | Crostini | Rouille
Coquille | Buikspek | Kreeftenschuim 
Aardappel-truffelsoep | Paddenstoelen 
Gebakken eendenlever | Gekaramelliseerde appel
Kalfs sucade | Madeira jus

Gang 3
17,00 euro

Diamanthaas | Rode wijn jus
Vis van de dag vers van de afslag
Gamba’s | Parelcouscous
Truffel risotto | Tosti Wilde Weide kaas 
Eendenbout | Rode uiencompote 

Gang 4
3,50 euro

Anneau du Vie-Bilh | Frankrijk | Geitenkaas
Fourgerus | Frankrijk | Witschimmel | Koekaas
Vacherin Mont D’or | Frankrijk | Lepelkaas | Koekaas
Chiriboga Blue | Duitsland | Blauwaderkaas | Koekaas
Wilde Weide Overjarig | Nederland | Koekaas

Gang 5
7,50 euro

Tarte Tatin | Roomijs
Crumble | Roodfruit | Appel
Tartelette | Karamel-zeezout | Chocolade
Cheese Cake | Gember | Limoen
Stoofpeer | Madeleine | Sabayon

 


 

Verrassingsmenu
Alleen per tafel te bestellen

4 gangen 40,00 euro
5 gangen 45,00 euro


Onze specialiteit: Chateaubriand
Een klassieker voor de liefhebbers van het mooiste stukje vlees
2 sauzen, paddenstoelen, en groente van het seizoen met 2 soorten aardappelen, aan tafel gesneden, 250 gram per persoon
32,50 euro per persoon (vanaf 2 personen)


 
 


Lunch- & borrelkaart