pay-off-chef-kok
Een tafel reserveren 
De keuken geopend voor:
Lunch: di. t/m zo. vanaf 12.00 uur – 16.00 uur voor
Diner: wo. t/m zat. van 18.00 – 21.00 voor

Kip Rotisserie: Elke zondag van mei t/m augustus
óf op aanvraag bij groepen vanaf 12 personen

Groepen vanaf 12 personen kunnen op aanvraag 7 dagen per week bij ons terecht

Kerstdiner & Brunch (RSVP)   Evenementen kalender  Liefhebbersmenu 


pay-off-dinerkaart
3-5-gangen-table-d-hote-menu-pay-off
(♥ = Ons wekelijks wisselende Table d’hôte menu) 

Voorgerecht

♥ Noorse zalm | Rode biet | Citroen 9.50 euro

Steak tartaar | Truffelmayonaise 11.50 euro

Proeverij van vegetarische, biologische seizoensproducten 9.50 euro

Proeverij van voorgerechten 10.50 euro

Kreeftensoepje | Rivierkreeftenstaartjes | In een bord 9.50 euro


Tussengerecht

♥ Kreeftensoepje | Rivierkreeftenstaartjes | In een flute 6.00 euro

Truffel risotto | Paddenstoelen | Tosti van wilde weide overjarige kaas 11.50 euro


Hoofdgerecht

♥ Hert | Rode kool | Hete bliksem 21.50 euro

Truffel risotto | Paddenstoelen | Tosti van wilde weide overjarige kaas 19.50 euro

Vis van de dag 21.50 euro

Steak tartaar XL | Truffelmayonaise 21,50

Tournedos | Seizoensgroenten | Saus naar keuze 22.50 euro

Onze specialiteit: Chateaubriand (250 gr. pp)
Een klassieker voor de liefhebbers van het mooiste stukje vlees
Met 3 sausen | Akkerpaddenstoelen | Groenten van het seizoen
Aan tafel gesneden. 32.50 euro (p.p., min 2 pers.)



Desserts

Stoofpeertjes | Chocolade | Sabayon 7.95 euro

Uit de oven: Crumble | Appel | Rood fruit | vanille ijs 7.95 euro

Uit de oven: Tarte Tatin | roomijs 7.95 euro

Chocoholic: Mousse | IJs | Schuim 7.95 euro


Kaasplateau

♥ 
Kazen van Betty | Olijven crackers | Noten 10.50 euro

 


Lunch- & borrelkaart